TOP UDVIKLER

TOP UDVIKLER

Verdion er en førende investor i fast ejendom samt udvikler og kapitalforvalter med speciale inden for industri- og transportsektoren og driver virksomhed på tværs af Europa.

 

Verdion har udviklet førsteklasses lager- og logistikarealer på mere end 650.000 M2 over hele Europa og derved skabt en portefølje på ¤1 milliard på kun fem år.

 

Højdepunkter omfatter to 100.000 M2 kundeordrecenter for Amazon og faciliteter for BMW, Siemens, Tetra Laval, Arvato, CEVA, Dachser, Nagel Group, Fellowes, Imperial, DHL og mange andre.

Verdion kan allerede fremvise opnåede resultater i Øresundsregionen, hvor de for nylig udviklede 55.000 M² førsteklasses lager- og logistikarealer for DHL og BMW på tre adskilte lokationer.

 

Verdions fokus er altid slutbrugerens oplevelse. De arbejder tæt sammen med kunderne og drager nytte af deres indgående tekniske ekspertise til at forstå og opfylde deres produktionsbehov på en effektivt besparende måde.

 

Verdion iPark Copenhagen er hovedsageligt finansieret af Healthcare of Ontario Pension Plan (HOOPP) og er ét blandt en række af Verdions europæiske udviklingsprojekter støttet af den canadiske fond (C$70 milliarder AUM).